Öntözőrendszer telepítés Somogy és Baranya megyékben

Csatorna bekötés, telekhatáron belüli csatornaszakasz kiépítés

Cégünk vállalja Nagyatád térségében (Bakháza, Görgeteg, Háromfa, Kutas, Lábod, Nagyatád, Ötvöskónyi, Rinyaszentkirály, Tarany településeken) a kiépülő szennyvízhálózatra való rákötések kivitelezési és tereprendezési munkálatait, családi házak rákötéseit a megépült rendszerre.Csatorna bekötés


Tudta Ön?

A telekhatártól kezdve az ingatlantulajdonos feladata és költsége a telekhatáron belüli házi szennyvízhálózat kiépítése, vagyis a csatorna bekötése, rákötése a bekötővezetékre.

A Nagyatád és környéke csatornahálózatának fejlesztése projekt keretében elkészülő új csatornahálózatra való rákötés, házi szennyvízbekötés és a telekhatáron belüli csatornaszakasz kiépítése, csatorna akna telepítése, csatornabekötés, csatornarákötés elvégzését a Borostyán Kft. rövid határidővel vállalja.

Csatornáját gyorsan és precízen vezetjük telekhatáron belülre leágaztatva a csatorna gerincvezetékről. Szennyvízbekötését, csatorna bekötését bízza szakemberre, hogy az illesztések biztosan jól zárjanak, és a dőlésszög megfelelő legyen, így ne okozzon dugulást!