Útfúrás, útátfúrás Somogy megyében

Útátfúrás csigás fúróberendezéssel

Az útátfúrás (útfúrás) a bontás nélküli csőfektetés technológiái közül az egyik leghatékonyabb, sokrétűen alkalmazható megoldás a közműépítésben.Útátfúrás csigás fúróberendezéssel

Útátfúrási szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy közművek telepítésekor a szilárd burkolat bontása nélkül az út, vasút, folyó, vagy egyéb felszíni akadály alatt furatot készítsünk. Így gyorsan hatékonyan tudunk víz, gáz, szennyvíz, áram és egyéb vezetéket építeni. Útátfúró berendezéseink többféle minőségű talajban is egyaránt használhatóak.

Mivel a technológia különböző anyagú vezetékek: acél, PVC, stb fektetésére is alkalmas, így egyaránt alkalmazható víz, gáz, elektromos és egyéb vezetékek fektetésére, átvezetésére.

Csigás fúróberendezésünkkel, rövid idő alatt akár 200 mm-es átmérőjű lyukat is tudunk készíteni a felszín alatt. Elsősorban olyan esetekben szokták az útátfúrást alkalmazni ahol a helyi önkormányzat nem engedélyezi az út felbontását és / vagy a légvezetékes megoldás sem kivitelezhető.

Útátfúrás, útfúrás alkalmazása hozzátartozik a földalatti munkák speciális, gyors és modern kivitelezéséhez.

Az útfúrásos technológia alkalmazási területei az olyan közmű, út, vasút, folyószakaszok, ahol egyébként a bontással, hagyományos módszerekkel végzett közműépítés nem, vagy csak nagyon nehézkesen, jelentős költségekkel lenne kivitelezhető.

Ezzel a technológiával lehetőség van a csővezetékek különböző objektumok (például autópályák, folyók, vasúti töltések) alatti átvezetésre.

Vállaljuk utak átfúrását, útfúrást, útátfúrást bontás nélküli csőfektetés (közműfektetés) kivitelezéséhez Kaposváron, Balatonbogláron, Fonyódon, Marcaliban, Nagyatádon, Siófokon és Somogy megye valamint igény esetén az ország egész területén